ja sam mali više u zagrebu nego ti i dajem više nego tvoja familija za grad zagreb a ne dobijem ništa samo trošak. i nemoj mi samo jezik razvezati o dijaspori i da takve gluposti ne pišeš. jel snake i ostali koji nisu u zagrebačkoj županiji debelo pune proračun grada zagreba manje ali opet pune to ti neznaš jel si još mali ne plaćaš račune i ostale režije itd itd.
hrvatska najviše od svih klubova daje DINAMU sa 80% sredstava. pa nije dinamo ko država. bio je možda nekad za stare dobre navijače koji danas neidu od sramote gledati tekme nego danas na stadion idu samo huligani.
Tko je pomogao drugim klubovima Vartkesu, Hajduku, Cibaliji itd itd. Sami se financiraju od manjih sponzora. Kad je Vartkes bankrotirao država je okrenula leđa a uredno su plaćali doprinose itd itd. Pričaš o nečemu a neznaš da dinamo nije godinama dao niti lipe u državni proračun a od države i grada je dobio sve.
E pa onda mi nemoj soliti pamet. Za Dinamo sam od malih nogu itd itd ali od kad je gamad na čelu taj klub je nestao
Ovdje se napisalo o tome kako se razbaciju novci tamo gdje netreba a dinamo je dat za VELIKI primjer i rasulo 90% novaca. Tebi netrebaju niti vrtić niti takve stvari ali kad narasteš

i stvoriš obitelj onda ćeš drugačije razmišljati.